Customer Service Chat
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες
0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2261021008

Καλοκαιρινή Δροσιά!

21/07/2022
από serafinoshoes.gr
Blog | Summer Shoes
                                         ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΡΟΣΙΑ
 
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Μπορεί να έχετε επιλέξει ποια ρούχα θα σας δροσίσουν στις ζεστές μέρες της εποχής όμως τα παπούτσια είναι μια ιδιαίτερη επιλογή. Πριν καταλήξετε σε κάποια αγορά θα πρέπει να έχετε σκεφτεί ότι το πόδι σας χρειάζεται την δροσιά και την άνεση και παράλληλα να είναι μέσα στην μόδα.
Δύσκολο; Και όμως όχι!
 
Το καλοκαίρι χρειάζεστε ένα παπούτσι το οποίο θα αγκαλιάσει το πόδι σας και θα το δροσίσει. Για αυτόν τον λόγο δίνουμε μεγάλη έμφαση στο υλικό κατασκευής του παπουτσιού. Δώστε έμφαση σε υφάσματα όπως καμβά, πλεκτό, διάτρητο  δέρμα και σουέτ. Είναι ιδανικές επιλογές και αυτό συμβαίνει γιατί αφήνουν το πόδι να αναπνεύσει και το κρατάνε δροσερό. Δεν έχει σημασία μόνο το υλικό αλλά και  το χρώμα. Προτιμήστε τα ανοιχτόχρωμα παπούτσια. Τα σκουρόχρωμα παπούτσια απορροφούν περισσότερη ζέστη, με αποτέλεσμα το πόδι να σκάει.
 
Βάλτε ποικιλία στην ζωή σας!!
 
Ιδανικά παπούτσια για το καλοκαίρι είναι  εσπαντρίγιες, οι ανοιχτόχρωμες  σαγιονάρες, δερμάτινα πέδιλα με δέσιμο μπροστά,  sneakers με πλέξη, sneakers με καμβά και babet.
 
Προσοχή!
 
Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που φοράτε τα παπούτσια το καλοκαίρι. Όταν η επιλογή σας είναι κλειστό παπούτσι πρέπει να αποφεύγετε να το φοράτε χωρίς κάλτσα. Φορεμένο παπούτσι χωρίς κάλτσα αυξάνει τον κίνδυνο δημιουργίας μυκήτων στα πόδια και δυσοσμίας.
Τέλος, αποφύγετε τα λουστρίνια στις καλοκαιρινές εξόδους. Τα παπούτσια αυτά έχουν στενό καλούπι, με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορεί αέρας. Λόγω της φόρμας του απορροφάει μεγαλύτερη θερμότητα και κάνει το πόδι να ζεσταίνεται πιο εύκολα.
 
Εν συντομία
Το καλοκαίρι που η θερμοκρασία ανεβαίνει, πρέπει να φροντίζετε να διατηρείτε τα πόδια σας δροσερά και ασφαλή. Καιρός για μια αλλαγή στον τρόπο επιλογής των υποδημάτων σας !