Customer Service Chat
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες
0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2261021008

Τεχνολογίες NEW BALANCE

15/05/2019
από serafinoshoes.gr

 

Τα πολυαγαπημένα Νew Balance παραμένουν περίπου έναν αιώνα στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Από το πρώτο αθλητικό παπούτσι το 1938 σε έναν αθλητικό όμιλο της Βοστόνης, τους Boston Brown Bag Harriers, έφτασαν σήμερα να διαθέτουν πλούσια συλλογή με iconic κομμάτια. 

Από την στιγμή μέχρι σήμερα, το ενδιαφέρον της NEW BALANCE ήταν για τους αθλητές της: παραγωγή αθλητικών υποδημάτων κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τις ανάγκες αθλητών τένις, μπάσκετ, μπέιζμπολ, πυγμαχίας και βεβαίως μαραθωνίου. Το 1960 έσπασε τα κατεστημένα με το παγκοσμίως πρώτο παπούτσι performance που έβγαινε σε διαφορετικά φάρδη εν ονόματι "The Trackster".

Η New Balance έιχε πλέον καθιερωθεί ως μια απο τις κορυφαίες αθλητικές εταιρείες της Αμερικής και μετά από την παραγωγή του βραβευμένου 320 το 1976 εξαπλώθηκε παγκοσμίως ανοίγοντας ένα ακόμη εργοστάσιο στην Αμερική και για πρώτη φορά στην Αγγλία.

Παρέχει διαφορετικά φάρδη γιατί το κάθε πόδι είναι διαφορετικό και μοναδικό και κρατάει στενή επαφή με τους πελάτες της συλλέγοντας τις πληροφορίες για να βελτιώσει τα προϊόντα και να εξελίξει τις τεχνολογίες της.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ NEW BALANCE
547 - CLASSICS: Δερμάτινο αθλητικό παπούτσι που διαθέτει ενίσχυση στη φτέρνα για καλύτερη απορρόφηση με κούμπωμα με διπλό αυτοκόλλητο.
373 – Δερμάτινο αθλητικό παπούτσι που διαθέτει κούμπωμα με διπλό αυτοκόλλητο.
996 – Δερμάτινο αθλητικό παπούτσι σε στενόμακρο στυλ που διαθέτει κούμπωμα με ένα αυτοκόλλητο.
220 – Δερμάτινο αθλητικό παπούτσι με πιο χαμηλή σόλα και ενίσχυση στην φτέρνα για ιδανική απορρόφηση. Διαθέτει κούμπωμα με ένα διπλό αυτοκόλλητο. 
500 – Δερμάτινο αθλητικό παπούτσι με λίγο πιο χαμηλή σόλα και κούμπωμα με διπλό ξεχωριστό αυτοκόλλητο

CLASSICS - φαρδιά γραμμή
574 – Αθλητικά παπούτσια με ενίσχυση στη φτέρνα για βέλτιστη αίσθηση στο περπάτημα και κούμπωμα με ένα διπλό αυτοκόλλητο.
373 – Αθλητικά παπούτσια υψηλής ποιότητας με κούμπωμα με ένα διπλό αυτοκόλλητο.
500 – Αθλητικά παπούτσια με πιο χαμηλή σόλα και κούμπωμα με δύο διπλά αυτοκόλλητα.

Στενόμακρα
996 – Αθλητικά παπούτσια με ενίσχυση στη φτέρνα για ιδανική αίσθηση σε κάθε βήμα, μαζί με κούμπωμα με ένα αυτοκόλλητο και λάστιχο.
220 – Αθλητικά παπούτσια με πιο χαμηλή σόλα και ένα διπλό αυτοκόλλητο.