Customer Service Chat
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες
0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2261021008

Τεχνολογία Asics Patriot

05/08/2019
από serafinoshoes.gr

 

Τα παιδικά παπούτσια Asics Patriot σχεδιάστηκαν ύστερα από μελέτη για να προσφέρουν την κατάλληλη καθημερινή υποστήριξη στα αναπτυσσόμενα πόδια των παιδιών, παρέχοντας ασφάλεια σε κάθε τους δραστηριότητα.

Χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα παιδικά παπούτσια Ascis Patriot

  • Ανθεκτικό ύφασμα υψηλής ποιότητας από αναπνεύσιμο πλέγμα που επιτρέπει τον αέρα να εισέρχεται στο εσωτερικό τμήμα του παπουτσιού, διατηρώντας τα κατάλληλα επίπεδα θερμοκρασίας του ποδιού, κάθε στιγμή. 
  • Ενδιάμεση σόλα AmpliFoam η οποία προσφέρει αυξημένη ευελιξία, ενισχύοντας τη φυσική κίνηση του πέλματος. Κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά χαμηλής πυκνότητας, η σόλα AmpliFoam προσφέρει ανάλαφρη εφαρμογή και τέλεια αίσθηση που διαρκεί για ώρες.
  • Εξαιρετικά εύκαμπτη εξωτερική σόλα που ακολουθεί τη φυσιολογική κάμψη του ποδιού, με αντιολισθητική προστασία ώστε να προφυλάσσει το παιδί από πτώσεις και ατυχήματα σε κάθε επιφάνεια.
  • Αναιρούμενος αφρώδης πάτος EVA που διαμορφώνεται ανάλογα το σχήμα του πέλματος, για μέγιστη αντικραδασμική προστασία.
  • Τεχνολογία AHAR - Σκληρότερο καουτσούκ τοποθετειμένο στις περιοχές της εξωτερικής σόλας που ασκείται μεγαλύτερη πίεση, για αυξημένη ανθεκτικότητα και σιγουριά κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων.
  • Trusstic System - Πλαστική γέφυρα που βρίσκεται κάτω από την καμάρα του ποδιού, παρέχοντας δύναμη και σταθερότητα χωρίς απώλεια ευελιξίας.