Customer Service Chat
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες
0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2261021008

Τεχνολογία Adidas Lite Racer

05/08/2019
από serafinoshoes.gr

 

Τα παιδικά παπούτσια Αdidas Lite Racer Trainers είναι ιδανικά για κάθε απαιτητική δραστηριότητα τους, γιατί είναι κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά που προσφέρουν άνεση και ασφάλεια στα παιδικά ποδαράκια κάτω από κάθε συνθήκη.

Ενσωματωμένες τεχνολογίες:

1) Μεσόσολα Cloudfoam

Τα Adidas Lite Racer, εκτός από την εξωτερική ελαστική σόλα, διαθέτουν μία μεσαία στρώση από υλικό EVA (συμπολυμερές αιθυλενίου και οξικό βινύλιο) που εξασφαλίζει ανάλαφρη προστασία του πέλματος, παρέχοντας παράλληλα μέγιστη απορρόφηση των κραδασμών. Χάρη στην τεχνολογία Cloudfoam το εσωτερικό του παπουτσιού προσαρμόζεται άμεσα στο σχήμα του πέλματος, προσφέροντας απόλυτη άνεση και εξατομικευμένη εφαρμογή.

2) Climacool

Η τεχνολογία Climacool, που περιλαμβάνεται σε όλα τα Adidas Lite Racer, είναι ένα σύστημα εξαερισμού το οποίο διατηρεί τη θερμοκρασία του ποδιού σε ιδανικά επίπεδα. Ένα ειδικά σχεδιασμένο ελαφρύ πλέγμα, στο πάνω μέρος του παπουτσιού, ενθαρρύνει τη ροή του ψυχρού αέρα και τον κρατά τον ζεστό αέρα έξω.

3) Πάτοι OrthoLite

Η μοναδική δομή ανοικτών κυψελίδων των πάτων OrthoLite δημιουργεί ένα σύστημα διαχείρισης υγρασίας, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνσή της, παρέχοντας ένα πιο δροσερό, ξηρότερο και υγιέστερο περιβάλλον στο πόδι. Οι πάτοι OrthoLite σε κάθε Adidas Lite Racer εξαλείφουν τις δυσάρεστες οσμές και παράλληλα αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων ή μυκήτων με μια Αντιμικροβιακή εσωτερική σόλα που