Customer Service Chat
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες
0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2261021008

Πως να αγοράσω τα κατάλληλα παιδικά παπούτσια!

28/05/2021
από serafinoshoes.gr
Blog | Παιδικά Παπούτσια

 

Δείτε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για να αγοράσετε τα κατάλληλα παπούτσια για το παιδί σας. Όλες οι πληροφορίες στο άρθρο που ακολουθεί.Όταν αγοράζετε παιδικά ρούχα τα πράγματα είναι λίγο πολύ εύκολα και απλά, μιας και το θέμα είναι κατά βάση η εμφάνιση. Το μόνο που ίσως έχετε να προσέξετε είναι η ποιότητα του υφάσματος για τυχόν αλλεργίες.Όταν όμως, πρόκειται για παιδικά παπούτσια τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Κι αυτό γιατί μια λάθος επιλογή από νωρίς, ίσως δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας στο παιδί σας, το οποίο μάλιστα θα κουβαλά μια ζωή.Για το λόγο αυτό ας δούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για την αγορά παιδικών παπουτσιών τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν οδηγό στις επόμενες αγορές σας.

Συμβουλές για αγορά παιδικών παπουτσιών.Πρώτο και κύριο, επιλέξτε ένα κατάστημα το ποίο εξειδικεύεται στα παιδικά παπούτσια. Σε έναν τέτοιο χώρο είναι πολύ πιθανότερο να βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα μπορεί να σας καθοδηγήσει.Ζητήστε από τον πωλητή να μετρήσει το πόδι του παιδιού σας. Η μέτρηση πρέπει να γίνει με το παιδί ξυπόλητο και σε όρθια θέση.

Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσετε την μέγιστη άνεση για τα ποδαράκια του.Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε πως υπάρχει απόσταση περίπου 2 εκατοστών μεταξύ του μακρύτερου δαχτύλου και της άκρης του παπουτσιού όταν αυτό είναι ακόμη αφόρετο.Το κενό αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς παρέχει χώρο στα δάχτυλα εξασφαλίζοντας άνεση και σταθερότητα.Πατήστε το μπροστινό μέρος του παπουτσιού ενώ το φοράει το παιδί σας. Δεν πρέπει να είναι πολύ σκληρό και να αφήνει λίγο χώρο στα δάχτυλα.Βάλτε το δάχτυλο σας στο πίσω μέρος του παπουτσιού, ακριβώς πίσω από τη φτέρνα. Το δάχτυλο σας πρέπει να χωράει άνετα εκεί. Αν όχι, ίσως χρειάζεστε μεγαλύτερο νούμερο, αλλά μην επιλέξετε πολύ μεγαλύτερο.Η τριβή που αναπτύσσεται μεταξύ της πλάτης του παπουτσιού και της φτέρνας του παιδιού σας ίσως του προκαλέσει φουσκάλες την πάροδο του χρόνου αν το παπούτσι είναι πολύ σφιχτό. Αν πάλι είναι πολύ χαλαρό, είναι πιθανό να του βγαίνει κατά τη χρήση και να του δημιουργεί προβλήματα στο βάδισμα.Το πίσω μέρος καλό είναι να είναι φτιαγμένο από πλαστικό.

Άλλα μαλακότερα υλικά, ίσως φθαρούν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην παρέχουν καλή στήριξη και να δημιουργήσουν προβλήματα στο περπάτημα.Πιέστε την εξωτερική πλευρά του παπουτσιού του παιδιού σας για δείτε αν το μικρό δάκτυλο του ποδιού του βρίσκει στα τοιχώματα του παπουτσιού. Αν ναι, τότε χρειάζεται μεγαλύτερο μέγεθος.Κοιτάξτε στο εσωτερικό του παπουτσιού. Θα πρέπει να υπάρχει ένα ανατομικό τόξο για το πόδι του παιδιού σας. Η κλίση του τόξου θα πρέπει να ξεκινάει από τη βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού.Αν τα έχετε όλα αυτά κατά νου, δεν πρόκειται να κάνετε λάθος επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν είστε σίγουροι ζητάτε τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού των καταστημάτων.