Customer Service Chat
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες
0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2261021008

Πολύχρωμες Κάλτσες! Βάλε Χρώμα Στο Πάτημα Σου, Βάλε Θετική Ενέργεια Στα Βήματα Σου!

08/02/2022
από serafinoshoes.gr
Blog | Funky Socks
 
Πολύχρωμες Κάλτσες!
Βάλε Χρώμα Στο Πάτημα Σου, Βάλε Θετική Ενέργεια Στα Βήματα Σου!

 

  Η καθιερωμένη ως σήμερα σκέψη πως οι κάλτσες έχουν μόνο πρακτική σημασία, με μόνη παράμετρο την προστασία των ποδιών σου, πλέον ανατρέπεται.

SHOCK TREND SOCK!!

  Η ευχάριστη αυτή ανατροπή ξεπηδάει μέσα από την στιλιστική τους διάθεση και δύναμη. Τα ανεξάντλητα σχέδια, τα ευφάνταστα λογότυπα, τα έξυπνα μηνύματα ,η αναφορά σε αγαπημένα χόμπι, οι διάσημοι κινηματογραφικοί ήρωες, καθώς και η τεράστια γκάμα των χρωματικών συνδυασμών , αποτελούν την αφορμή, ίσως και την αιτία, να μην κρατάς τις κάλτσες σου κρυμμένες.

  Ανακάλυψε τες! Αποκάλυψέ τες! Και ανάδειξε το διαφορετικό σου στυλ, την ξεχωριστή σου προσωπικότητα στις λεπτομέρειες που κάνουν ως γνωστό την διαφορά.  Φίλοι σου θα είναι το παπούτσι της επιλογής σου, είτε γυναικείο είτε ανδρικό, όπως και η διάθεση σου, και  βάλε τέλος στις συγκαταβατικές, μονόχρωμες και μονότονες κάλτσες.

 Η ποικιλομορφία τους ενισχύει και καλύπτει την προσωπική αντίληψη και κλίση που έχεις για να ξεχωρίζεις και να δημιουργείς το ωραίο, κυρίως σε πράγματα της καθημερινής ζωής. Θα φτιάξεις το δικό σου outfit με μια μικρή πινελιά που όμως θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα τραβήξει τα βλέμματα όλα στα πόδια σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Το λιγότερο που θα δεχτείς από τους άλλους είναι εκείνο το γλυκό χαμόγελο που μεταφράζεται «μου αρέσει» και από εσένα στον ίδιο σου τον εαυτό, την νότα αισιοδοξίας και χαράς.  

 Πολύχρωμες κάλτσες λοιπόν!! Στις ημέρες μας ίσως κρίνεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά απαραίτητο να βάλουμε στην ζωή μας την ανεμελιά , την ελευθερία , ένα ουράνιο τόξο, την καλή μας την τρέλα.  Με ένα απλό και οικονομικό τρικ η φινέτσα σου εκφράζεται και τονίζεται, το outfit σου απογειώνεται και η κομψότητα σου λάμπει και φωτίζεται από πολύχρωμο φως.

 Απελευθέρωσε την φαντασία σου και γίνε ο στυλίστας του εαυτού σου! Επέλεξε το χρώμα που σε εκφράζει στην συγκεκριμένη περίσταση, γίνε εσύ ο συντονιστής μιας εκπληκτικής τελικής εικόνας του εαυτού σου, που ταιριάζει στο lifestyle σου. Μα με ένα ζευγάρι κάλτσες? θα αναρωτηθείς, και η απάντηση είναι: με ένα ζευγάρι πολύχρωμες κάλτσες!!

 Ένα ζευγάρι πολύχρωμες κάλτσες είναι ικανό να διαδώσει την παιχνιδιάρική σου στάση, μπορεί να χρωματίσει το αυστηρό σου κουστούμι, να υπογραμμίσει την αθλητική σου φιλοσοφία, να λάμψει στις υπέροχες γόβες σου , να δώσει fun style στο μποτάκι σου, να γίνει το εκκεντρικό βάδισμα σου , να φανερώσει εύκολα την ιδιοσυγκρασία σου ,να προβάλει τις καλλιτεχνικές και όχι μόνο  προτιμήσεις σου ,να σου χαρίσει χαμόγελα, με αρχικό και βασικό πρώτο, το δικό σου!

Τελικά θα μείνεις στην safe επιλογή ή θα τολμήσεις να βάλεις χρώμα ?

   Και φυσικά να μην ξεχάσω να ψιθυρίσω σε εκείνη την ενδόμυχη έννοια σου , μήπως με αυτή την επιλογή σου θεωρηθείς  τρελός, πως «ο κουφός πάντα νομίζει ότι όποιος χορεύει είναι τρελός».