Customer Service Chat
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες
0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2261021008

Οι Σούπερ Ήρωες Από Τα Βήματα τους Φαίνονται!

15/04/2022
από serafinoshoes.gr
Blog | Super Heroes
                     
Οι Σούπερ Ήρωες Από Τα Βήματα τους Φαίνονται!
                                                                                                             
Η φαντασία των παιδιών ταξιδεύει πάντα σε κόσμους διαφορετικούς φτιάχνοντας ατελείωτες ιστορίες και σενάρια γεμάτα αστερόσκονη. Εκεί θα βρίσκονται  πάντα οι τρομεροί και μοναδικοί υπερήρωές  τους, οι αγαπημένοι τους , όπως εκείνος ο ήρωας της διπλανής πόρτας, ο spiderman, που υφαίνοντας τον ιστό του πηδάει και σκαρφαλώνει στα κτίρια.
   Άλλες φορές πάλι θα εμφανίζεται ο πράσινος γίγαντας Hulk, ή ακόμη και η βασίλισσα του χιονιού Frozen με την παρέα της ,  η χαρούμενη Minnie, ο Super Mario με τον αδερφό του Luigi να παίζουν, τα ηρωικά κουταβάκια  Paw Patrol,ο Batman με την μαύρη του στολή, τα διάσημα αυτοκίνητα Macqueen που ξέρουν να μιλούν,  ο Mickey με τα μεγάλα κίτρινα παπούτσια του…  Τα παπούτσια του!!!
       Αυτή είναι η ιδέα!!!! Ο αγαπημένος σούπερ ήρωας στα παπούτσια!
   
  
Τόσο πολύ  τους συναρπάζει  η παρέα τους  ώστε να τους θέλουν μαζί τους , καθημερινά , σε κάθε τους βήμα, και εκεί έρχεται η επιθυμία να περπατούν μαζί τους. Ο τρόπος έχει βρεθεί, είναι όλοι στα παπούτσια τους. Συνδυασμένοι με χρώματα, με ζωγραφιές, με εικόνες τους, ακόμη και με φωτάκια δίνουν το παρόν και τα συντροφεύουν παντού. 
  «Φορώντας» τους  ήρωες τους τα παιδιά νιώθουν να μεταμορφώνονται σε εκείνους, να αποκτούν τις υπερφυσικές ικανότητες τους και η αυτοπεποίθηση τους  εκτοξεύεται. Γίνονται και αυτά ατρόμητα και ανίκητα.
 Πολλές θα είναι και οι στιγμές που θα χαμογελάσουν γιατί εκεί , τόσο κοντά, πάνω στα πόδια τους, θα δουν την λατρεμένη πριγκίπισσα να τους κλείνει το «μάτι» και να θυμίσει τα παιχνίδια τους.
  Τρυπώνουν ανάμεσα στις παρέες τους , γίνονται ακόμη  και η αφορμή να συζητήσουν , να παίξουν , να γελάσουν , να καταστρώσουν, να χαρούν, να πάνε βόλτα, να τρέξουν, να φτιάξουν τις δικές τους περιπέτειες και να τις ονειρευτούν. Είναι τόσο όμορφο ένα παιδάκι να ζει την ηλικία του και να διατηρεί την φαντασία του.
  Ο Άλμπερτ Άινσταϊν έχει πει πως «η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση» και οι μικροί μας φίλοι ξέρουν, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα!