Customer Service Chat
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες
0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2261021008

Havaianas Square! Το καλοκαίρι φέτος είναι Square !!

18/05/2023
από serafinoshoes.gr
 
 
Οι γυναικείες σαγιονάρες Havaianas Square Glitter είναι αναμφίβολα μια από τις πιο κομψές και μοντέρνες σαγιονάρες  της φετινής καλοκαιρινής συλλογής.  Αυτές οι σαγιονάρες διαθέτουν μοναδικό τετράγωνο σχέδιο που τις ξεχωρίζει από τις παραδοσιακές σαγιονάρες με στρογγυλά δάχτυλα.
 
 
 
 
 
 
  
   Τα Glitter στα λουράκια  με ανάγλυφα σχέδια προσθέτουν μια πινελιά λάμψης σε αυτές τις σαγιονάρες, καθιστώντας τις ιδανικές για κάθε περίσταση. Το μεταλλικό λογότυπο της εταιρείας στους ιμάντες  προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στη συνολική σχεδίαση αλλά είναι και απόδειξη της ανώτερης ποιότητας αυτών των σαγιονάρων.
Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τις γυναικείες σαγιονάρες Havaianas Square Glitter μια απαραίτητη προσθήκη στη γυναικεία γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας που προσέχει τη μόδα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας καουτσούκ, που τις καθιστά ανθεκτικές , με μεγάλη διάρκεια ζωης και ανθεκτικές στις υψηλές θερμοκρασίες, καθιστώντας τις ιδανικές για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
  Το ελαστικό υλικό κάνει επίσης αυτές τις σαγιονάρες αδιάβροχες και  ιδανικές για την παραλία ή την πισίνα .. Άνετες και με ελαφρύ σχεδιασμό σε συδυασμό με την αντιολισθητική σόλα  παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένες επιφάνειες.
Το ύψος της σόλας 1 cm παρέχει ακριβώς τη σωστή ανύψωση, καθιστώντας πρακτική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά ένα ευέλικτο και υψηλής ποιότητας ζευγάρι σαγιονάρες.
 
Οι γυναικείες σαγιονάρες Havaianas Square είναι ευέλικτες και κομψές, καθιστώντας τις κατάλληλες για μια ποικιλία ρούχων και περιστάσεων.
Είτε τα φοράτε με ένα casual καλοκαιρινό φόρεμα είτε με ένα σορτς και ένα t-shirt, αυτές οι σαγιονάρες θα προσθέσουν μια πινελιά λάμψης σε κάθε ντύσιμο. Είναι επίσης ιδανικά για υπαίθριες εκδηλώσεις όπου θέλετε να δείχνετε κομψή αλλά και πάλι άνετη.
Συνολικά, αυτές οι σαγιονάρες είναι μια εξαιρετική επένδυση για όποιον αναζητά ένα άνετο, κομψό και ανθεκτικό ζευγάρι καλοκαιρινά παπούτσια.
                                                                              Το καλοκαίρι φέτος είναι Square !!