Customer Service Chat
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες
0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2261021008

Γαλότσα να πάρεις !!!

10/11/2022
από serafinoshoes.gr
Blog | Γαλότσες

                                                                                               ΓΑΛΟΤΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!!

   Είμαστε ακριβώς στην εποχή που η βροχή και το χιόνι έχουν την δυνατότητα  να δυσκολέψουν την καθημερινότητα μας με το παιδί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του.
    Εκείνο με ενθουσιασμό θέλει να νιώσει την δροσιά της βροχής , να πατήσει στην πιο μεγάλη λακκούβα με νερό να γίνει παιχνίδι ο θόρυβος και το πιτσίλισμα , να βουλιάξει , να τρέξει! Εμείς πάλι με αγωνία λέμε όχι και οι περισσότερες φορές έχουν αφορμή ότι δεν έχει το κατάλληλο υπόδημα.  Εξοπλίσου λοιπόν !!
 
                                                                                                Γαλότσα να πάρεις!!
 
 
 
  
 
    Η κατασκευή τους είναι κατά κύριο λόγο από ανθεκτικά αδιάβροχα υλικά , οπότε η βροχή και τα νερά δεν έχουν καμία θέση στο παιδικό ποδαράκι που θέλουμε να παραμείνει στεγνό!!
Η εσωτερική επένδυση ποικίλει και εκεί ανάλογα με τις προτιμήσεις μας καλύπτει τις ανάγκες μας.
   Υπάρχει η γαλότσα χωρίς επένδυση, είναι αυτή που προτιμούν τα παιδάκια που θέλουν να φοράνε τις κάλτσες τους  και η γαλότσα να είναι προστατευτική, υπάρχουν εκείνες με την υφασμάτινη επένδυση που δίνουν την ζεστασιά και την προστασία αλλά και άλλες με έξτρα γούνινη επένδυση για πιο χουχουλιάρικη αίσθηση.
  Συνήθως στο πάνω μέρος της γαλότσας υπάρχει δέσιμο με κορδόνι που αποτελεί μια ακόμη ασφάλεια σε ότι έχει να κάνει με την εισροή νερού αλλά και μια πρακτική στιλιστική λύση αφού δένει όμορφα στο πόδι.
   Η αντιολισθητική τους κατασκευή  που φυσικά είναι απαραίτητη για την μέγιστη πρόσφυση αποτελεί ανακούφιση πραγματικά για τους μεγάλους και ελευθερία χαράς κινήσεων για τους μικρούς μας φίλους.
Ανεξάντλητα τα σχέδια και αστείρευτοι οι χρωματικοί συνδυασμοί ώστε να απογειώσουν κάθε στυλ, να δώσουν την  «πινελιά» της προσωπικότητας τους !!