Customer Service Chat
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες
0 Καλάθι
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2261021008

Είναι καλτσάκι ή παντοφλάκι ? είναι BIGTOES Chameleon !!!

24/11/2023
από serafinoshoes.gr

Η παιδική παντόφλα BIGTOES Chameleon είναι μια μοναδική και πρωτοποριακή παντόφλα σχεδιασμένη για να προσφέρει στα παιδιά άνεση και διασκέδαση.

 Ένα από τα πιο «φωτεινά» χαρακτηριστικά γνωρίσματα της παντόφλας είναι η σόλα της, η οποία αλλάζει χρώμα ως απόκριση στο ηλιακό φως ή στο φως UV. Έτσι γίνεται όχι μόνο μια άνετη και πρακτική επιλογή για τα παιδιά αλλά και μια διασκεδαστική και συναρπαστική επιλογή.

 

 Δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστική αλλά και άνετη στη χρήση.Διαθέτει μια παχιά και προστατευμένη σόλα που παρέχει απορρόφηση κραδασμών, καθιστώντας την ιδανική για παιδιά που αγαπούν να τρέχουν και να πηδούν τριγύρω. Το ζεστό και αναπνεύσιμο υλικό που χρησιμοποιείται στην παντόφλα εξασφαλίζει ότι τα παιδικά πόδια παραμένουν άνετα και άνετα όλη την ημέρα. Η αντιολισθητική σόλα παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια, αποτρέποντας τα παιδιά από το να γλιστρήσουν και να πέσουν.

Eίναι κατασκευασμένη από μαλακά και αναπνεύσιμα υλικά, εξασφαλίζοντας ότι τα πόδια των παιδιών παραμένουν άνετα και στεγνά, ακόμη και κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης.

Επιπλέον, η παντόφλα διαθέτει αντιολισθητική σόλα, παρέχοντας στα παιδιά την απαραίτητη πρόσφυση και σταθερότητα για να κινούνται με ασφάλεια και σιγουριά.

Mοιάζει με κάλτσα, παρέχοντας μια άνετη και ασφαλή εφαρμογή που αγκαλιάζει το πόδι. Αυτός ο σχεδιασμός διασφαλίζει ότι η παντόφλα παραμένει στη θέση της, μειώνοντας τον κίνδυνο σκοντάφτοντας ή γλιστρώντας. Επιπλέον, η παντόφλα πλένεται στο πλυντήριο, καθιστώντας την εύκολη στον καθαρισμό και τη συντήρηση.

 

Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, όπως ζώα, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και πολλά άλλα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα χρώμα και σχέδιο που θα λατρέψει το παιδί σας και θα αισθάνεται άνετα να φοράει. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα σχέδιο που θα απολαμβάνει το παιδί σας και που ευθυγραμμίζεται με τα ενδιαφέροντά του !!